Portret MS

Internationale invloeden

Als kind hielp ik mijn vader al met de stal verbouwen – we woonden op een oude boerderij -. Met gereedschap in de weer en elektriciteitsdraden trekken, ik vond het de normaalste zaak van de wereld. Mijn grote interesse voor interieurontwerp is pas echt begonnen toen ik (na mijn HBO en universitaire studie en jaren ontwikkelingswerk) in Polen woonde. Voor weinig geld kocht ik oude meubels op de markt, ik knapte ze op en verkocht ze. De verftechnieken die ik voor de meubels gebruikte, bleken ook een goed effect te hebben o.a. muren. En zo volgde renovaties van huizen en de opleidingen Binnenhuisarchitectuur en HBO Lichtontwerp.

En inmiddels: hoe groter de bouwval, hoe leuker ik het vind. Ik hou van spannende combinaties van kleuren, van toepassingen, van stijlen. Bovenal hou ik van praktisch en functioneel, maar wel met warmte.

Ik heb op meerdere plekken op de wereld gewoond. In Zuid-Amerika, Afrika, Polen, Portugal en nu weer in Nederland. De verschillende talen die ik hierdoor spreek (Engels, Pools, Spaans, Portugees, Frans en Duits) maakt het makkelijk samenwerken met buitenlandse aannemers/bouwvakkers. En voor projecten mag je me ook op reis sturen.